Wie ben ik?

Mijn ouders gaven mij de naam Carla Yvonne en ik ben geboren op 29 december 1956 in Den Haag.

Al jong wist ik dat ik “zuster” wilde worden en ben dan ook ruim 30 jaar verpleegkundige geweest. Een fantastische en leerzame carrière gehad, in veel verschillende richtingen opleidingen kunnen doen en ook 9 jaar als IC verpleegkundige in het buitenland gewerkt.

In 1999 ben ik begonnen met de HBO opleiding Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese en daar ben ik in 2004 met een bachelors getuigschrift mee afgestudeerd. Daarna heb ik nog een opleiding voor Traumatherapeute, EMDR en Sjamaans Healer gedaan.

Ik blijf via studie en bijscholing op de hoogte van de ontwikkelingen in het beroep.

Nu werk ik met al mijn ervaring, vaardigheden kennis en weten welke ik in mijn leven verzameld heb als psychosyntheticus in mijn praktijk.

Het leven gaat Step by Step. Een principe dat ik erg huldig. Iedere stap is een stap, hoe klein ook.

Alles komt op je pad wanneer er “iets” in je zegt, daar is het nu tijd voor. Iets wat je niet bewust weet maar wat wel in en om je heen speelt.